Ljusslingor

Inred barnrummet med underbara ljusslingor från oss på Jollyroom. Förutom att vara en härlig ljuspunkt är en ljusslinga också en riktigt mysig inredningsdetalj i barnets rum. I vårt sortiment finner du en mängd populära ljusslingor i olika modeller och färger, som garanterat både och ditt barn kommer uppskatta. Välj mellan ljusslingor och lampslingor från älskade varumärken som Alice & Fox, Happy Lights, Markslöjd och Talking Tables!
35 träffar.

Dekorativa och stämningsfulla ljusslingor till barnrummet

Ljusslingor är ett supertrendigt och enkelt sätt att piffa upp varje rum. Slingorna finns i oändligt många läckra färgkombinationer och teman som passar var smak. Det finns ljusslingor som kopplas in i väggen och slingor som brukar batterier. Med hjälp av ljusslingor kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov. Häng slingorna på speglar, fotoramar, gardinstången eller fyll en snygg glasvas med fina lysande kulor från Alice & Fox eller FORM Living.

Hitta snygga ljusslingor hos oss på Jollyroom

Om du vill piffa upp barnrummet lite, varför inte köpa en ljusslinga eller två? Vi har en mängd jättefina och roliga ljusslingor i massvis av olika färger, mönster och storlekar – vissa av dem har till och med ljus formade som roliga figurer istället för bollar. Ljusslingorna är ett otroligt enkelt sätt att påverka stämningen i ett rum, och de många valmöjligheterna gör att de passar perfekt för dig som önskar ett genomgående tema i barnrummet. Varför inte matcha färgerna med en sänghimmel, sängkläder och läckra prydnadskuddar?