Väggdekor

Dekorera väggen i barnrummet med snygg och lekfull väggdekor från oss på Jollyroom. Här finner du väggdekor och wallstickers i härliga motiv från marknadens populäraste varumärken. I sortimentet finns väggdekor med motiv av allt från Spiderman och Nalle Puh till giraffer och träd. Välj mellan wallstickers från märken som RoomMates, Djeco, Hello Kitty, Disney Frozen och Walltastic och finn just ditt barns nya favorit!
89 träffar.

Skapa ett personligt barnrum med wallstickers

Det är väldigt roligt att inreda ett barnrum med möbler och inredning som passar ditt barns intressen och personlighet. Det som ibland blir lite svårt med just inredning till barnrum är att våra småttingar ofta ändrar sig ganska fort. Det som ena dagen var det coolaste som hen visste kan vara något fjantigt dagen därpå. Därför är det bra att det finns smarta wallstickers som är billiga, roliga och personliga inredningsdetaljer. När ditt barn ändrar sig nästa gång är det bara att ta ner klistermärket och sätta upp ett annat – utan att väggen tar skada!

Förutom att det är fin inredning är väggdekor också en rolig detalj för att skapa en äventyrlig känsla i barnrummet. När Frozen-prinsessan Elsa, Spiderman eller bilarna från Disney Cars hänger på väggen har ditt barn alltid sina bästa vänner vid sin sida.


Stort utbud av fin väggdekor till barnrummet

Här på Jollyroom har vi mängder av klistermärken till väggen så du kan designa barnrummet med ditt barns favoritkaraktärer och motiv. Hos oss finner du väggdekor till bebisar och äldre barn från populära varumärken som Bloomingville, Brigbys och RoomMates. Ditt barn känner troligtvis igen karaktärerna från de kända filmerna Disney Cars, Disney Frozen och Doc McStuffins. Vi har även wallstickers med motiv av träd, djur och blommor som bidrar med en naturkänsla inomhus.

Kolla gärna in vårt sortiment av andra produkter som en småbarnsfamilj kan behöva som leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och inredning till barnrummet. Vi har möbler och inredning från älskade varumärken som Alice & Fox, Woodlii, Petite Chérie, BabyDan och NG Baby. På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till låga priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!