Doomoo

Doomoo Liggstöd Smal

5 KVAR
Trustpilot
5 KVAR
399 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Ett smalt och praktiskt liggstöd från Doomoo. Liggstödet är mjukt och lätt sluttande, som en madrasskudde, med två sidstöd för att hålla babyn tryggt på rygg och förhindra att hen rullar över på mage. Sluttande liggställning rekommenderas för att förenkla barnets andningsförmåga vid täppt näsa, kräkningar, öroninflammation, förkylning eller andra andningsrelaterade infektioner samt förbättrar matsmältningen.
Liggstödet är tillverkat av tryckavlastande Memory Foam för att minska risken för skallsymmetri. Memory Foam är ett högkvalitetsskum som memorerar huvudets runda form. Barn föds med mjuk formbar skalle, om barnet ligger på hårt underlag och/eller enformigt läge kan barnet utveckla skallasymmetri.
Yttertygets huvuddel är av 3D-mesh, ett material som kan andas för att babyn inte ska bli för varm och det minskar risken för kvävning. Hela överdraget är tvättbart i maskin på 40 grader och kan torktumlas på låg värme.
Sidostöden regleras efter den växande babyn med kardborreband, och gör att barnet ligger tryggt på rygg utan risk att rulla över på magen. Sidstöden rekommenderas från nyfödd upp till 6 månader. Efter barnen börjar resa sig upp själv, tas sidkuddarna bort, och liggstödet kan användas som en lyxig memory foam-kudde i flera år.

Art:  10099594

Kundbilder

Information

Tvättråd Maskintvätt
40°C
Höjd (cm) 5
Längd (cm) 43
Bredd (cm) 30
Material Överdrag: 100 % polyester, behandlat med polyuretan.
Fyllning: 100 % polyuretan (memory foam)

Prishistorik

Saknar data

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.

Trustpilot