Vinter & Bloom

Vinter & Bloom Nordic Leaf Bumper Buddy, Calm Grey

Oeko-Tex
Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Välj färg: Grå/Vit
Tillfälligt slut
379 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

Mysig sovkudde från Vinter & Bloom. Kudden har många användningsområden och går att ha som ombonat spjälskydd i sängen, stöd vid amning eller som en avlastande gravidkudde i sängen.
Kudden är sydd i Oeko-Tex certifierad ringspunnen bomull med satinkänsla och fyllningen är i Oeko- Tex certifierad polyester. Perfekt att ha som stöd och myskompis till den lilla.

Art:  10096430

Få mer inspiration här

Information

Material Bomull, Polyester
Övriga mått Längd 180 cm, omkrets 40 cm, knytband 19 cm
Tvättråd 40°C
Vikt (kg) 0,64

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data