UPPAbaby

UPPAbaby VISTA Transportväska Syskonsits/Liggdel

3 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

3 KVAR
999 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

UPPAbabys Transportväska är perfekt att ha med sig när ni ska flyga. Väskan är tillverkad i ett slitstarkt, tåligt material med rullhjul, praktisk innerficka för frontbygel och adapters, samt en främre ficka för adresslapp. Rymmer en syskonsits eller liggdel.

Endast kompatibel med UPPAbaby Vista.

Om du registrerar din transportväska på UPPAbabys hemsida innan resan tar UPPAbaby hand om eventuella skador som kan uppkomma under flygturen.

Art:  726127

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data