Brio Barnvagnar

Brio barnvagnar och bilbarnstolar ägs nu av Britax. Det medför att barnvagnarna som tidigare hette Brio nu finns under varumärket Britax istället. Hos oss på Jollyroom finner du självklart ett stort urval från Britax, bland annat barnvagnar, babyskydd och andra populära produkter. Se mer från Britax

Är du istället ute efter varumärket Brio, som erbjuder en stor variation av roliga leksaker, finner du ett mängd av deras härliga produkter här på Jollyroom. Se mer från Brio

Upptäck Brio barnvagnar som har en lång tradition av att tillverka ordentliga barnvagnar för det svenska klimatet. Här hittar du all info som behövs om Brio barnvagnar och deras senaste modeller. Vi ger dig alla info du behöver för att hitta en vagn från Brio som passar dig och ditt barn. Sidan listar också vilka som är bästsäljarna just nu och vilka barnvagnar från Brio som är bäst i test.

Smile2

 

Brio Smile Duovagn

Med Brio Smile får du den mest köpta barnvagnen från Brio. Smile kommer till ett väldigt bra pris med tanke på alla funktioner som vagnen besitter. En modern vagn som vid köp av Brio Smile liggkorg blir en praktisk duovagn som kan användas från barnets födsel. Brio Smile duovagn har 4 ordentliga lufthjul med framhjul som är svängbara för flexibel körning i stadsmiljö, samt låsbara för ökad flexibilitet.  

Det är ingen överraskning att detta är den bästsäljande barnvagnen från Brio. Hos Jollyroom kan du hitta Brio Smile som komplett startpaket med både säng och skötbord för under 10 000kr. Vagnen går också att kombinera för Travel System tillsammans med populära babyskyddet Brio Primo.

Läs mer om eller köp Brio Smile här

Till alla Brio barnvagnar finns ett stort urval av tillbehör så som åkpåsar, myggnät, regnskydd och matchande skötväskor med mera.

Se alla produkter från Britax här