Flytvästar

Här hittar du ett prisvärt sortiment av säkra flytvästar och simvästar som hjälper barnet att flyta i vattnet. Flytvästarna passar lika bra för simträning som till båtturen. Här hittar du flytvästar från populära varumärken som Baltic, JOBE och Waima som utformar sina modeller noggrant för att tillgodose barns säkerhetsbehov. Utforska flera olika flytvästar för barn som passar olika åldrar, inklusive flytvästar för bebis. Hitta ditt barns nya flytväst hos Jollyroom!
43 träffar.

Flytväst till barn

När det gäller vattensäkerhet för våra små är det av största vikt att se till att de är ordentligt utrustade med rätt flytväst. Jollyroom har ett djupt engagemang för säkerhet som främjar glada och trygga vattenäventyr. Här hittar ni alltid ett omfattande sortiment av flytvästar i olika storlekar och för barn i alla åldrar. Från de allra minsta som precis har börjat simma till de mer självständiga simmarna som utforskar djupare vatten.

Vår kollektion omfattar flytvästar för barn i ett brett spektrum av viktklasser, För de minsta simmarna som precis börjat bekanta sig med vatten finns det flytvästar i viktlassen 3-15 kilo. I takt med att barn växer och får större självförtroende i vattnet bör ni följa barnets vikt och anpassa flytvästen utefter, hos oss finner ni flytvästar för barn följande viktklasser: 5-15 kg, 10-20 kg, 15-30 kg och ända upp till 25-40 kg, 30-50 kg och 40-50 kg. Detta gör att ditt barn, oavsett ålder, alltid kan känna sig tryggt.

Vi förstår att passform och komfort, tillsammans med säkerhet, är viktiga komponenter när du väljer rätt flytväst för ditt barn. Därför är alla flytvästar i vår kollektion utformade med slutanvändaren i åtanke - så att de inte bara är säkra utan också bekväma, vilket ger maximal rörelsefrihet och njutning i vattnet. Hitta ditt barns nya flytväst från populära varumärken som Baltic, Helly Hansen och JOBE.

Simväst till barn

För barn som håller på att lära sig simma och behöver lite extra stöd, eller för dem som övergår från en hel flytväst, erbjuder våra simvästar för barn den perfekta balansen mellan frihet och säkerhet. Dessa västar ger flytkraft så att barnen kan öva på sina simtag fritt, samtidigt som föräldrarna kan känna sig trygga. De är idealiska för användning i pooler, sjöar eller lugna hav och ger det stöd som unga simmare behöver när de får självförtroende och färdigheter i vattnet.

En simväst är oumbärlig för barns simlärning och vattenvana. Den måste sitta bekvämt, inte begränsa naturliga rörelser och undvika skav mot barnets hud för en optimal upplevelse. Upptäck vårt sortiment för den perfekta simvästen som främjar säkerhet och komfort för ditt barns vattenaktiviteter.

Flytväst bebis

Säkerhet börjar från den yngsta åldern, vilket är anledningen till att Jollyroom erbjuder ett stort sortiment av flytvästar som är särskilt utformade för de allra minsta. Vi förstår de unika behoven och säkerhetsaspekterna för bebisar i vatten och våra babyflytvästar är utformade för att erbjuda den ultimata säkerheten och komforten. De är perfekta för att introducera ditt barn till vattnets glädje. Våra flytvästar för bebisar är utformade med stor omsorg och har en åtsittande, bekväm passform så att din bebis håller sig flytande och kan njuta av sin tid i vattnet på ett säkert sätt.