Snowracers & Snow Trikes

Här hittar du flera olika modeller av häftiga snowracers och snowkicks från SITGA och andra populära varumärken.

Vintern är barnens roligaste tid på året

När det blir vinter och snö förvandlas hela världen plötsligt till en jättelik lekplats. Under vintern finns det många roliga saker att hitta på, som att ha snöbollskrig, göra fina snöänglar och framförallt svischa ner för pulkabacken. När backarna är snötäckta är det äntligen dags för ditt barn att ta fram sin snowracer och snowkick! Låt ditt barn tävla med sina vänner om vem som åker snabbast eller gör coolast tricks. Med den klassiska snowracern kan hen enkelt navigera sig i backen och med en snowkick åker hen lätt förbi sina motståndare ner mot mål. Om ditt barn vill vara snabbast i backen är en snowracer eller snowkick helt enkelt att föredra!


Hitta barnens nya snowracer eller snowkick hos oss

Vi på Jollyroom älskar att åka pulka och har därför sett till att fylla vårt sortiment av snowracers och snowkicks! Hos oss hittar du snowracers och snowkicks från kända varumärken, som STIGA och Pinepeak till låga priser och med många coola funktioner. Våra snowkicks och snowracers har alltifrån ordentliga bromsar och stötdämpning till karvade framsidor och anti-slip-beläggningar. De är dessutom utrustade med en praktisk ratt som gör det enklare för ditt barn att styra, så att hen smidigt och tryggt kan ta sig ner för backen.

Se till att ditt barn är ordentligt kittad för alla roliga utelekar i snön i vinter! I vårt stora sortiment finner du ytterkläder, skidor, fleecekläder och mycket mer som gör vintern roligare och varmare. När du handlar hos oss på Jollyroom har du alltid prisgaranti, så att du kan vara säker på att du får dina vinterleksaker till ett förmånligt pris! Om du mot förmodan skulle bli missnöjd har du öppet köp i 365 dagar så att du enkelt och snabbt kan skicka tillbaka varan. Välkommen in!