Den ultimata vinteraktiviteten för när snön har lagt sig på backen! Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika slags färggranna pulkor som passar bra till både stora och små pulkaåkare. Hitta era favoriter här hos oss!

Vinterns bästa pulkor

När vintern kommer förvandlas världen till en enda stor lekplats för de små. Då ges möjligheten att göra snögubbar, snöänglar och leka snöbollskrig! Men det kanske allra roligaste för barnen är att besöka pulkabacken för fartfyllda vinterlekar. I många år har pulkor och snow flyers varit favoriter hos barnen och de används flitigt under kalla vinterdagar. Ett annat skojigt alternativ är snömadrassen som tar dig ner för backen i väldig fart. Våra fina babypulkor gör det även möjligt för de allra minsta barnen att följa med ut i snön utan att bli burna, utrustade med säkerhetsbälte för en säker och bekväm åktur. Med en säker pulka av hög kvalitet blir vinterlekarna i backen både roliga och trygga – ­kan det bli bättre?

Stort urval av pulkor och snow flyers

Vi på Jollyroom vet att barnen älskar vinteraktiviteter och att man kan kombinera lek i pulkabacken med säkerhet. I vårt sortiment finner du hållbara pulkor från marknadens mest kända varumärken som StigaPinepeak och Plasto. Kika runt, och du kommer garanterat att hitta ditt barns nästa pulka eller snow flyer!