Lägg pulkan åt sidan och testa att åka med ett tefat eller stjärtlapp istället! En rolig upplevelse som tar pulkaåkandet till en helt ny nivå. Här finns ett stort urval av olika slags tefat och stjärtlappar – hitta favoriten här!

Nya favoriten i pulkabacken  

Låt ditt barn testa på att åka i pulkabacken med ett roligt tefat eller en klassisk stjärtlapp. Tefatet har en rolig rund form som gör det snurrigt kul för ditt barn och med en praktisk stjärtlapp åker hen snabbt ner för pulkabacken. Ditt barn kommer få många roliga stunder i backen med ett tefat och ta pulkaåkandet till en helt ny nivå. Stjärtlappen kan både vuxna och barn använda och kan smidigt sättas fast på er ryggsäck eller bäras med. Komplettera tefatet och stjärtlappen med en pulka och ni kommer få många roliga timmar i backen!


Hitta en massa tefat och stjärtlappar hos oss

Jollyroom har ett stort sortiment av olika stjärtlappar och skojiga tefat. Här hittar du tefat i en massa glada färger, med ordentliga handtag som ditt barn kan hålla fast sig i. Vi har också ett stort utbud av praktiska stjärtlappar som både du och ditt barn kan åka med. Vill ni testa på något ännu häftigare, finner du även coola åkmadrasser som låter ditt barn och en kompis åka ner tillsammans. Kolla in vårt stora sortiment med populära varumärken som STIGA och Plasto

När du handlar från oss på Jollyroom kan du alltid vara säker på att du hittar det som passar ditt barn bäst. Du har alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år.

Välkommen!