• Julklappstips: 8–12 år

    Att hitta en bra och passande julklapp till de lite äldre barnen är inte alltid det lättaste. Barnen har olika personligheter och viljor, och såklart även intressen. Något som ofta går hem är olika sporttillbehör, instrument, inredningsprylar eller varför inte någon pysselgrej? Här nedan ger vi dig lite olika tips på vad som kan passa barn 8–12 år.

    Se alla julklappstips här

  • Jollyrooms julklappsfavorit

    Det här är en häftig experimentlåda med instruktioner och tillbehör för att bygga din egen robot! Programmera dess färdrutt, delta i roliga utmaningar med dina vänner, hitta metaller med en magnet och utför många andra roliga aktiviteter.

    KÖP VÅR JULKLAPPSFAVORIT

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen