-24%

Mumin Babygym

685 kr 899 kr Du sparar: 214 kr (-24%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Det här är ett gulligt babygym med Mumin! Babygymmet är försett med pedagogiska leksaker som stimulerar hörsel och känsel, med massor av funktioner och löstagbara Muminfigurer.

Det stora Muminmjukdjuret har prassel i händer och fötter som stimulerar ditt barns grov- och finmotorik och svansen har en skallra och ett elastiskt band för att leka drag och släpp. De hängande figurerna är roliga att titta på och har skallror för lek tillsammans med föräldern. De är dessutom löstagbar och tvättbara.

Mattan är mjuk och skön att ligga på, med flera funktioner för att uppmuntra lek i magläge vilket är viktigt för barnets utveckling. Att stärka armar, nacke och rygg är viktig motorisk träning som hjälper barnet att lära sig att krypa. Lilla My-figuren har en tuta som föräldern kan leka med tillsammans med barnet. Båten är en flik med prassel som kan vikas upp och gömmer en rolig spegel – perfekt för tittut-lek. På mattan finns även en avtagbar bitleksak i naturgummi, som är skön att bita på och lätt att greppa.

Rekommenderad ålder: Från 0 månader.

Mått: L89 x B89 cm.
Mått förpackning: 81 x 54 x 16 cm.

Material: Polyesterplysch, PP, naturgummi.
Art: 715386