Dockskåp & Tillbehör

Dockskåp och dockhus är klassiska leksaker som funnits med i flera generationer - och det är lika roligt idag! I vårt sortiment finner du ett stort utbud av klassiska dockskåp och dockskåpstillbehör från några av marknadens populäraste varumärken. Bläddra bland härliga dockskåp från älskade märken som Lundy, Kidkraft, Micki och Le Toy Van och finn just din son eller dotters nya favorit!
132 träffar.

Dockskåp och dockhus för att förgylla barnets vardag
Ett dockskåp är en av de mest utvecklande leksakerna i barnrummet. Förutom att bara vara en rolig leksak kan ett dockskåp också stimulera barnets fantasi och utveckla ansvarstagandet. I ett dockskåp kan barnet skapa ett hem för sina dockor, där endast fantasin sätter gränserna. I den här magiska miniatyrvärlden sätter barnet reglerna och måste se över alla boendes behov och önskemål. Här får barnet lära sig att ta hand om sina dockor och få dem att trivas så bra som möjligt. Ett stilrent dockhus i modern design kan dessutom fungera som en snygg inredningsdetalj till barnrummet.

Massor av dockskåp och tillbehör hos Jollyroom
Här på Jollyroom kan vi erbjuda massor av olika typer av dockhus och dockskåp. Ett Barbie-hus kanske? Eller ett dockhus från Lundby eller KidKraft? Inga problem! Med våra härliga dockskåpstillbehör kan barnet dessutom inreda rummen i dockskåpet och skapa en fin och hemtrevlig miljö för sina dockor. Ta en titt bland vårt stora urval av dockskåp och tillbehör från en mängd populära varumärken. Vi har dockkläder, dockskåpsmöbler, dockvagnar, docksängar och självklart allt ditt barn kan drömma om när det kommer till dockor eller gosedjur som passar till. En Brio-tågbana som kan gå runt dockhuset kanske? Du kommer garanterat finna ett som passar perfekt in i ert hem och som ditt barn kommer att älska!

Glöm inte heller att du får prisgaranti hos Jollyroom, så du kan vara helt säker på att du får din nya vara till det bästa priset på nätet. Happy shopping!