Dockhustillbehör & Dockskåpsmöbler

Här finner du alla dockhus- och dockskåpstillbehör du kan tänka dig – allt från dockhusmöbler och dockskåpsmöbler till olika dockor och bilar
147 träffar.

Med fina dockskåpsmöbler blir dockskåpet komplett
När dockskåpet är på plats är det dags att leka inredningsarkitekt och välja ut passande möbler! Med snygga dockskåpsmöbler blir det nästan som ett riktigt hem. Skapa det perfekta drömhuset för dockorna med mysig belysning, nödvändiga möbler som säng och toalett samt roliga utemöbler och tillbehör. Varför inte låta dockorna hoppa studsmatta, gräva i sandlåda eller servera mat på en lyxig porslinsservis? Vill de inte göra det dagarna i enda kan de ta en sväng i den häftiga trampbilen. Bara fantasin sätter gränser!

Massor av dockskåpsmöbler på Jollyroom
Här på Jollyroom har vi allt ditt barn kan drömma om när det kommer till dockskåpsmöbler. Det är bara att kika runt! Vi har snygga möbler till dockhuset från varumärken som Lundby, BRIO, Cloudberry Castle och Sylvanian Families som alla ger dockskåpet det där lilla extra.

Dessutom har vi självklart allt annat när det gäller dockskåpstillbehör. Vare sig du söker dockkläder, dockvagnar eller dockor och gosedjur, så har vi det här! Glöm inte heller att du får prisgaranti på Jollyroom, så när du fått din vara kan du vara säker på att du fått den till ett väldigt bra pris.