Har du en liten kock eller bagare där hemma? Här hittar du mängder av rolig leksaksmat och låtsasbakelser som får den lilla mästerkocken att briljera. I sortimentet finns realistiska köksleksaker i de flera olika utföranden och i matieral som trä, plast och tyg. Bläddra bland leksaksmat och kakor från varumärken som Jabadabado, Kidkraft och Woodlii. Bon Appétit!
93 träffar.

Drömleksaker för den lilla kocken

Att leka i ett leksakskök är något som många barn älskar att göra, speciellt när man har skojig leksaksmat att inkludera i leken. Med leksaksmaten kan ditt barn testa på hur det känns att vara vuxen, laga mat och skära upp grönsaker, helt utan vassa knivar och varma plattor. Leksaksmaten ser realistisk ut och är rolig att steka, koka upp, eller skölja av i leksaksköket. Nu kan ditt barn bjuda dig på hamburgare, sushi, kokt potatis och andra roliga råvaror. Med leksaksmaten blir det bara ditt barns fantasi som sätter gränserna för vad hen kan hitta på.


Hitta en massa lekvänlig leksaksmat hos oss

Letar du efter leksaker till ditt barn hittar du dem garanterat hos oss på Jollyroom. Här finner du skojig leksaksmat i plast eller trä. Leksaksmaten finns i en massa olika färgstarka färger och verklighetstrogna former, som kommer kicka igång ditt barns leklust. Här hittar du leksaksmat från kända varumärken som Micki, Jabadabado, Woodlii, Kids Concept och flera andra.

På Jollyroom hittar du leksaker för ditt barn till ett förmånligt pris, alltid med 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Hos oss hittar du garanterat något för just ditt barn.  Välkommen in!