Bus eller godis? Halloween är en av barnens favorithögtider, och är både rolig och fylld av spänning och mystik. Hos oss finner du ett stort utbud av häftiga halloweenkostymer och halloweenkläder för barn, som garanterat gör halloween ännu mer spännande än det redan är. Välj mellan en mängd fräcka halloweenkläder, med allt från läskiga monster och häxor till vampyrer och spöken!
31 träffar.

Halloweenkläder för årets roligaste högtid

Skräckinjagande monster, pumpor och ”bus eller godis”! De flesta barn älskar att klä ut sig och busa. Det hänger troligtvis en och annan prinsessklänning, Frozen-kläder eller superhjältekostym i ditt barns garderob. Det är säkert därför barn tycker så mycket om halloween! Då får de chansen att klä ut sig till precis vad de vill oavsett om de vill vara roliga, gulliga eller skrämmas. Halloween är en högtid som blev populär i Sverige under 1990-talet och är numera en av våra mest älskade högtider. Trots att det oftast är barn som klär ut sig och knackar dörr under den traditionella ”bus eller godis”-rundan, firar även vuxna halloween.  


Hitta ditt barn skrämmande Halloweenkläder på Jollyroom

Här på Jollyroom har vi ett stort sortiment av maskeradkläder till ditt barn. Vi på Jollyroom älskar halloween och vill kunna erbjuda ditt barn en halloweenutklädsel som hen kan känna sig bekväm i samtidigt som hen skrämmer sina kompisar. Oavsett om ditt barn vill klä ut sig till ett djur, en prinsessa eller ett monster har vi något för hen. Ta en titt bland våra halloweenkläder som bara ligger och väntar – om du törs!

Hos oss hittar du inte endast roliga utklädnader till barn utan även ett stort leksakssortiment av babyleksaker, dockor, gosedjur, leksaksbilar och mycket annat. Dessutom finner du ett stort utbud av fina barnkläder, barnskor, barnrumsinredning, sportkläder och mycket mer från populära varumärken som Didriksons, Crescent, Reima, LEGO och Alice & Fox! Om du letar efter luciakläder eller tomtedräkter har vi fina sådana också.

Glöm inte att du alltid har prisgaranti när du handlar hos oss! Det innebär att du kan vara helt säker på att du får varan till ett förmånligt pris när du handlar hos oss. Dessutom har du alltid 365 dagars öppet köp! Välkommen in!