Barnspel

Ge barnen en rolig spelstund med härliga barnspel från oss på Jollyroom. Vi har barnspel från en mängd olika populära titlar som garanterat kommer ge barnen många timmar av kul underhållning. I vårt sortiment finner du barnspel från några av marknadens mest älskade varumärken som Micki, Djeco, Alga och Kärnan!
346 träffar.

Spel för hela familjens nöje 

Att spela spel tillsammans med familjen är en rolig sysselsättning som många uppskattar! Barnspel kommer i många olika varianter och svårighetsgrader, och är ett perfekt tillskott vid tillfällen där hela familjen är samlad. Ibland är det mysigt att spela ett lugnt brädspel med familjen och ibland är det roligare att spela ett tävlingsinriktat och fysiskt spel tillsammans med kompisar. De yngre barnen kan uppleva att ett klassiskt sällskapsspel blir för svårt, då är ett enkelt bingospel eller memory roligare för dem! Många barnspel är inte bara roliga för barnen att spela, utan övar också upp deras förmåga att koncentrera sig och lösa problem. Med ett klassiskt schackspel eller klurigt labyrintspel tränar ditt barn även upp sitt strategiska tänkande!  


Hitta rätt spel för just ditt barn på Jollyroom

Vi på Jollyroom älskar att spela spel och erbjuder ett brett utbud av spel till ditt barn. Här finner du spel med flera kända figurer från bland annat Babblarna, Bamse, Disney Frozen, Disney Bilar och älskade karaktärer från Astrid Lindgrens värld. Vi har en mängd av roliga brädspel, frågespel, sällskapsspel, familjespel och barnspel som klassikerna Alfapet, Med Andra Ord, Ubongo, Tjuv och Polis och flera andra. Här kan du hitta spel från kända varumärken som Micki, Bloomingville, Tactic, Egmont Kärnan och Marvel. Yngre barn uppskattar ofta lite enklare spel med roliga bilder och ljud, och då kan ett roligt memoryspel, Yatzy eller ett spel som lär dem klockan vara ett bra alternativ.

Hos oss finner du roliga spel till låga priser. Skulle du inte bli nöjd med ditt köp har du en ångerrätt på 14 dagar och öppet köp i ett helt år. Välkommen in och hitta det barnspel som passar dig och din familj bäst!