Trädgårdsredskap

Att leka i trädgården blir extra kul när barnen får sina egna trädgårdsredskap. På Jollyroom har vi trädgårdsleksaker för barn i alla åldrar. Välj mellan allt från större redskap som gräsklippare till spadar, räfsor och hackor!

Vill barnen hjälpa till i trädgården?

Det är en vacker dag ute, och vad passar bättre än att engagera de små medhjälparna i lite härlig trädgårdslek? På Jollyroom förstår vi att familjer värdesätter de stunder då alla kan delta i utomhussysslor och roliga saker. Därför har vi ett stort utbud av trädgårdsleksaker för härlig utomhuslek som låter dina barn efterlikna de trädgårdsaktiviteter de ser dig njuta av.

Låt ditt barn hjälpa dig att klippa gräset med sin alldeles egna gräsklippare eller varför inte plantera blommor med lekfulla trädgårdsset med olika spadar, hinkar och krattor. Upptäck fantasifull lek och lär ut grunderna i växtskötsel, samtidigt som det hjälper till att utveckla finmotorik och en kärlek till utomhuslivet.

Vad kan man göra i trädgården?

Trädgården erbjuder en mängd möjligheter till lek och lärande, och med Jollyrooms utbud av trädgårdsleksaker för barn är din familj redo för en trevlig dag i solskenet. Introducera ditt barn till det underbara med att odla blommor och grönsaker med härliga trädgårdsset och trädgårdsredskap.

Behöver du trimma gräsmattan? Ta fram gräsklipparen för barnen och låt ditt de hjälpa till att klippa gräset. Den lekfulla imitationen kommer inte bara att ge många skratt utan kan också inspirera till en livslång uppskattning av utomhusunderhåll och trädgårdsarbete.

Men det roliga slutar inte där! Upptäck mycket mer med våra utomhusleksaker för alla årstider - snö, regn eller solsken, Jollyroom inbjuder familjer att skapa varaktiga minnen. Våra produkter är avsedda att främja en anda av samhörighet och njutning i varje utomhusuppgift eller lekaktivitet - Jollyroom finns här för att göra varje stund i trädgården till en glädjefylld och rolig upplevelse.