Cache Coeur

Cache Coeur CURVE Night Amningsinlägg, Purple

Oeko-Tex
7 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Välj färg: Lila
7 KVAR
165 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Cache Coeurs Essential Night är ergonomiskt utformade amningsinlägg som absorberar läckage och skyddar dina kläder när du sover. Inläggen är tillverkade i ett mjukt material med bra andningsförmåga och har antibakteriella och luktfria egenskaper – utan att innehålla några skadliga ämnen för dig eller ditt barn.

Dess anti-slip egenskap ser till att inläggen sitter där de ska under hela användningen och inte syns igenom kläderna. Inläggen kan även tvättas i tvättmaskin vilket menas att du kan använda dem om och om igen! De skyddar upp till 12 timmar.

Köp även till Cache Coeurs Essential Day för att få skydd under dagen.

Material: 53 % polyester, 27 % polyetentereftalat, 15 % polyacrylate, 5 % elastan.

Art:  746178

Få mer inspiration här

Information

Tvättråd 60°C

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data