Bloggerskan Anna Eriksson recenserar babyvakten iNanny

I samarbete med Jollyroom har jag fått möjligheten att testa och recensera babyvakten från iNanny. Här nedan följer mina tankar kring produkten!

Till att börja med kan babyvakten iNanny fästas på väggen och parkopplas med flera kameror. Detta gör att man kan se bilden från alla möjliga sorters vinklar, när vi testade den valde vi att ställa den en bit från sängen eftersom vår dotter just nu sover i vår säng. Eftersom vi har sovrummen på övervåningen och vardagsrum samt kök på nedervåningen är det ovärderligt för oss att ha babyvakt. Vi hade aldrig klarat oss utan! Att man både kan se och höra är grymt. Ibland gnäller hon lite men somnar om av sig själv – hade man endast haft ljud på babyvakten skulle vi behöva springa dit i onödan, om hon ändå skulle somna om av sig själv direkt.

 

iNannyn har även mörkerseende och tvåvägskommunikation vilket gör att man kan prata med barnet. Detta blir säkert användbart när hon blir lite äldre, nu hade hon nog blivit förvånad om vi hade börjat prata med henne genom den. Dessutom har den en funktion som gör att den kan spela vaggvisor! iNannys batterier är uppladdningsbara i båda enheterna vilket vi gillar tokmycket! Detta gör att babyvakten kan användas även trådlöst.

 

Summan av kardemumman är att det är en enormt prisvärd babyvakt. Ett stort plus för den snygga designen också! Dessutom matchade den mina naglar… det gillar vi! 

bild2.jpg

iNanny Babyvakt

  • Räckvidd 300 meter
  • Batteritid föräldraenhet 5 timmar
  • Batteritid babyenhet 6 timmar
  • Uppladdningsbara batterier
  • Godkänd enligt EU-standard
  • Mått babyenhet (kamera) 9 x 9 x 12 cm
  • Mått föräldraenhet (monitor) 13 x 7,5 x 2 cm

 

Med vänlig hälsning,

Anna Eriksson

www.choicebyanna.se