Storsäljare och bäst-i-test-vinnande ytterplagg

Väder, vind och kyla ska inte stoppa uteleken! Nyckeln till att inte frysa är att klä sig i rätt typ av kläder. I dagens inlägg tipsar vi om just smarta, funktionella och snygga ytterplagg som håller ditt barn varmt och torrt i vinter. 

Bäst-i-testvinnare
Didriksons har tillverkat kläder sedan 1913 och är välkända för att vara funktionella, prisvärda och lekvänliga. De fokuserar på bra och slitstarka material för alla slags väder. Med deras plagg får du bland annat: 

  • Smidiga ytterplagg som ditt barn enkelt kan hoppa, klättra och springa i.
  • Praktiska ytterplagg försedda med flera smarta detaljer så som svetsade sömmar, 4-vägsstretch, bra ventilation och många synliga reflexer.
  • Didriksons är duktiga på vad de gör och flera av deras plagg har blivit utsedda till bäst i test, varav våra favoriter just nu är:
  1. Bäst-i-testvinnaren Didriksons Waterman. Ett ofodrat set i galon med justerbara hängslen, fotresor och vind- och vattentätt material som håller ditt barn torrt i ur och skur. 
  2. Den fodrade bäst-i-testvinnaren Didriksons Boardman, som är 100 % vatten- och vindtät, och har fått högst betyg i vattentäthet och rivstyrka!
  3. Sist men inte minst, den supersnygga overallen Didriksons Björnen med PFC-fri vattenavvisande yta, justerbart midje, arm-och benslut och funktionen Extend Size som gör att du kan förlänga ben och armar upp till en storlek! Så sent som förra helgen blev den utsedd till bäst-i-test.


Funktionella äventyrskläder
Vare sig det är rejäla ytterjackor eller mer nätta och värmande underplagg du är ute efter så hittar du det bland 8848 Altitudes sortiment. De erbjuder kvalitativa kläder med bra andningsförmåga, tejpade sömmar och snygg design. 8848 Altitude utvecklade kläderna för den första lyckade svenska expeditionen till världens högsta berg, Mount Everest, och har sedan dess fortsatt att ta fram avancerade och innovativa funktionskläder. Inför höst- och vintersäsongen har de kommit med flera härliga nyheter som är:

  • 8848 Altitude Bronce: En längre jacka med skön passform, medelvarm vaddering, slittåliga YKK-dragkedjor och har elastiska snölås i midjan. 
  • 8848 Altitude Jayden: Vind- och vattentäta, vilket gör dem utmärkta i den kalla och lite regnigare uteleken.  
  • 8848 Altitude Roman: Mjuka och värmande med många användningsområden, både som jacka eller ett värmande lager under skalplagg. Toppen att ha på sig i skidbacken!

På vår hemsida hittar ni massor av nya ytterplagg inför höst och vinter - allt från kända varumärken, till bäst-i-test-vinnare och storsäljare!

Didriksons


Didriksons.jpg
1. Didriksons Waterman Regnställ, Fuchsia 2. Didriksons Waterman Regnställ, Sharp Blue 
3. Didriksons Björnen Overall, Sun Orange

 

8848 Altitude 

8848 altitude 2.jpg4. 8848 Altitude Bello Jr Jacka, Olive 5. 8848 Altitude Zoe Jr Jacka, Charcoal 
6. 8848 Altitude Aino Jr Jacka, Poppy 7. 8848 Altitude Zamsar Jr Jacka, Turtle

 

Läs mer om hur du kan klär ditt barn under kalla dagar här.

 

 

___________________________________
@happilyeverafter