Det här bör du packa i skötväskan!

I dagens inlägg tipsar vi om skötväskor, samt fem produkter vi tycker underlättar vardagen med en liten bebis.

Vad du har i skötväskan varierar ju också då behoven skiftar allteftersom att din bebis blir äldre och hela tiden behöver nya saker, men det här är några tips att starta med.

1. Hundbajspåsar
Perfekt att lägga de använda blöjorna i. De är dessutom mycket billigare än andra blöjpåsar.

2. En tunn filt
Filtar är alltid bra att ha då de kan användas till så många olika grejer. De är bra för att skydda axeln mot kräk, ha med i vagnen som snuttefilt och dölja bebis huvud vid amning (många små barn kan bli störda av alla intryck).

3. Sittunderlag
Många skötväskor kommer redan med ett sittunderlag/skötbädd, men om du istället har en vanlig väska som skötväska så kan du lägga i ett vikbart sittunderlag och använda det som skötbädd. Smidigt, praktiskt och bekvämt för den lille. Det fungerar också bra med engångsunderlägg, speciellt om man behöver göra blöjbyte på exempelvis offentliga toaletter och inte vill använda sin egen.

4. Extra ombyte
Det här med extra ombyte gäller både till lilla bebisen men också till den vuxna. Det är inte ovanligt att olyckorna även drabbar de vuxna. Ett ombyte var, så är ni redo om olyckan skulle vara framme.

5. Våtservetter
Finns det någonting som är en större räddare i nöden än våtservetter? De kan användas till i princip allt! Kladd runt munnen, vid blöjbyte och för att ta bort fläckar på både vagn och väska - så bra!

När det kommer till skötväska så finns det massor av alternativ. Någonting som brukar vara uppskattat är att väskan har en bekväm axelrem och både stora och små fack så att du lättare har koll på vad du faktiskt har i väskan.

Nedan har vi samlat ihop några smidiga skötväskor i olika prisklasser och varierande och praktiska funktioner. Flera av dem har dessutom blivit utsedda till bäst-i-test.

skötväska-petite-cherie-_780X500.jpg
Petite Chérie Skötväska 2 in 1, Cognac

skötväska-780X500.jpg
Skötväska Skip Hop

Välj och vraka bland massor av Skötväskor på vår hemsida!

 

 

_________________________________________________

@ruya.kt

@sofiemartine_dk

@Liliebiskopsdotter