NEW IN - vårens hetaste ytterplagg!

Våren är äntligen här och med det kommer ju alla fina ytterkläder. I dagens inlägg tipsar vi om några av vårens härligaste våroutfits! 

 

Skalplagg

bloggen_trendsamall_780X500.jpg
1. Petite Chérie Atelier, Lavender  2. Petite Chérie Atelier Astrid Skaljacka, Lichen Green

Våra skaljackor från Petite Chérie Atelier finns i massor av härliga färger. De är både vind- och vattenavvisande samtidigt som de har god andningsförmåga. Och hur fint är det med volangdetaljerna? Det ger verkligen det där lilla extra!

Ni hittar alla våra skaljackor här - glöm inte att matcha med ett par färgglada skalbyxor! ​

Regnkläder

regnplaggl_780X500.jpg1. Petite Chérie Atelier Regnoverall Fodrad , Cashmere Blue 2. Nordbjørn Skagerak Fodrat Regnställ, Yellow

Massor av obligatoriska hoppa-i-vattenpölar-plagg har landat på vår hemsida. Välj och vraka bland härliga modeller, färger, mönster, funktioner - hos oss finns någonting för alla smaker!

PC_nordbjörn_regn_780X500.jpg1. Nordbjørn Langesund Regnställ, Rainbows 2. Nordbjørn Langesund Regnställ, Classic Leo
3. Petite Chérie Atelier Regnställ, Pistachio Bloom

Vårens alla nya regnkläder hittar ni här!

Softshell

nordbjörn_780X500.jpgNordbjørn Norddal Softshelljacka, Blue

Snygga softshelljackor hittar ni bland Nordbjørns sortiment. Dessa jackor har god andningsförmåga och är både vind- och vattentät, vilket gör dem perfekta för blötare vår- och sommarväder. Reflexdetaljerna gör även att ditt barn syns även när det är lite mörkare ute.

Alla softshelljackor hittar ni här

Lättviktsjacka

lättviktsjackal_780X500.jpg1. Nordbjørn Rosendal Lättviktsjacka, Camouflage 2. Nordbjørn Rosendal Lättviktsjacka, Dark Blue

En tunn men värmande lättviktsjacka är perfekt för vårvädret. Våra säsongsnyheter är både snygga och funktionella, och fungerar lika bra att bäras som de är eller att använda som ett skönt värmande lager under exempelvis skaljackan vid lite kallare väder.

Klicka här  för att komma till alla våra nya lättviktsjackor

 

___________________________________________

@2kinderlachen
@drillingsglueck
@guelay.enissa
@josefinthornblom
@little.ones.and.me
@minna_elisa_
@minrede
@sofiemartinee