Tips – sandlådor med lock!

En sandlåda tillför mycket glädje hos våra barn, och är därför ett måste i trädgården. I dagens inlägg tipsar vi om några av våra sandlådefavoriter.

Tänk att ha en egen plats för barnen där de kan bygga sandslott, sandkakor eller gräva vallgravar! På vår hemsida hittar ni massor av sandlådor i olika storlekar, modelleller och utföranden som passar perfekt att ha i trädgården. Några vi skulle rekommendera lite extra mycket är våra sandlådor med avtagbara lock. Detta skyddar sanden från att bli smutsig, blöt av regn eller om grannkatten skulle få för sig att göra om sandlådan till sin nya toalett.

Sandlådor i form av barnens favoritdjur, favoritkaraktär från Disney, coola trästockar, eller varför inte kombinera picknickbordet med en sandlåda mitt i? Vi har också tvådelade sandlådor där ni kan ha sand i ena delen och vatten i den andra delen = pool! 
 

Sandlådor-GIF.gif1. Hörby Bruk Sandlåda + Skydd 2. Smoby Sandlåda och Pool  

3. Little Tikes Sandlåda Woodland 4. Little Tikes Sandlåda Sköldpadda

 

Några av våra sandlådor har ett praktiskt tak som skyddar ditt barn från regn och solens starka strålar. Men! Taket är dessutom höj- och sänkbart vilket gör att det även kan sänkas ner som ett ”lock” på sandlådan när den inte används. Så smart! 

rebeccadufwall_780X500.jpg
Woodlii Sandlåda med Tak

 

Ni hittar ännu fler sandlådor och leksaker till uteleken här

 

__________________________

@rebeccadufwall
@carolaekman