Sommarkläder från Luca & Lola

Luca & Lola är ett av våra senaste tillskott bland kläder och skor. De skapar allt från härliga gummistövlar, sandaler och sneakers, till byxor och tröjor i fina färger och mönster. I dagens inlägg har vi samlat i hop några av våra absoluta sommarfavoriter!

Luca & Lola ☀

luca_780X500.jpg
1. Luca & Lola Florentina Klänning 2. Luca & Lola Sassari Bomberjacka 3. Luca & Lola Lula Kjol

Nu när vi har gått in i en ny årstid och värmen (förhoppningsvis) är här för att stanna ett tag gäller det att göra plats för luftiga, bekväma och lekvänliga kläder och skor! Uppdatera kidsens garderob med det trendiga varumärket Luca & Lola. Bland deras stora sortiment kan ni välja och vraka bland prisvärda kläder och skor för barn i alla åldrar. Oavsett om ni är ute efter coola toppar och t-shirtar, eller söta kjolar, shorts och klänningar hittar ni dessa i flera olika modeller, mönster och färger. Lika passande för lek och bus, som vid lite finare tillställningar!

Luca-&-lola__780X500.jpg
Luca & Lola Fabriano Shorts, Navy

bloggen_trendsmall_780X500.jpgLuca & Lola Ascea Klänning

Missa inte att spana in alla deras skorStövlar, sneakers och sandaler. Coola sneakers med praktiska kardborrband, finare vardagssko med dekorativt sidenband eller stövlar med skojiga mönster – det är bara att välja och vraka!

Här nedan ser ni en av Luca & Lolas storsäljare.

Sko-GIF.gif
Luca & Lola Orta Sneaker, White

 

______________________________
@idasbilleder