Inspiration till höstens inredning!

Hur får man till den där mysiga känslan i ett rum? Det tipsar vi om i dagens inlägg, samt presenterar några härliga favoriter inför höst och vinter!

Till att börja med, hur mycket älskar man inte den underbara gungstolen från Lilou Lilou? 👆 M a g i s k!

Fem enkla inredningstips

 1. Tröttnar ni fort på saker och inredning så räcker det ofta med att bara byta ut smågrejer som textiler, leksaker, gosedjur och lampor 
   
 2. Möblera inte allting mot väggarna, det kan lätt få rummet att kännas tomt. Var lite busig och ställ någonting mitt i rummet!
   
 3. Försök att ha ett litet tema. Temat behöver inte vara genomgående för hela rummet, men i detaljer som dyker upp lite här och där. Det här kommer att ge en mysig helhetskänsla, utan att ta över för mycket.
   
 4. Belysning! Nu i hösttider kan man verkligen satsa på att sprida ut belysningen. Sätt upp en ljusslinga under sängen, ställ en bordslampa på golvet eller tänd en liten stjärna i fönstret. Placera ljuskällorna högt, lågt och med olika styrka, så kommer ni snabbt att märka hur stor skillnad lite belysning kan göra.
   
 5. Hitta detaljerna och piffa upp dem. Ett exempel på en rätt så tråkig detalj brukar vara sängbenen. Varför inte måla dem i massa prickar, eller kanske måla varje ben i olika färger!  

Belysning är både mysigt och väldigt väldigt fascinerande! 

annelinsta_780X500.jpg
Alice & Fox Ljusslinga Stjärna, Vit

hussängl_780X500.jpg
Minitude Nordic Hussäng 80x200 Levi, Trä   2. Cloudberry Castle Gosedjur Giraff   3. Petite Déco Ljusslinga 

Det måste inte vara pampigt och det allra dyraste! Satsa istället på detaljer och leksaker som självklart är roliga för barnet, men som också blir fina som inredning. Som färgglada instrument till exempel, kul och fint! 

officialmedina_780X500.jpg1. Minitude Nordic Stol Kanin, Trä   2. Gitarr   3. Minitude Matta Prickar, Vit/Svart

En favorit sedan länge, dockskåpet! Magiskt kul att leka med och minst lika magiskt att ha framme som inredningsdetalj!


Vem säger att en spegel måste vara fyrkantig? På vår hemsida har vi flera dekorativa speglar formade som allt från kaniner och svanar, till stjärnor och hjärtan!

@celinastamper Minitude.jpg
Minitude Vägghylla Med Läderrem

saracelinaa.jpg
1. Cam Cam Copenhagen Skötbord Harlequin, Grå   2. Miffy Original Lampa, Vit   3. Petite Déco Pall Med Förvaring Veckad Sammet, Grå

 

________________________________
Karinabak
Officialmedina
annelinsta
Peschkart
Saracelinaa