BERG

BERG erbjuder utomhuslek av mycket hög standard med fyllt av glädje till barn i alla åldrar! Alla produkter är mycket säkra och vältestade för att vara av riktig toppkvalitet. Vi på Jollyroom vill att våra kunder ska få välja mellan flera modeller av roliga och härliga studsmattor till sommaren. Skapa en fantastisk barndom med skojiga och svävande hopp tillsammans med dina vänner!

21 träffar.

Låt ditt barn få hoppa på en studsmatta från BERG

Vissa barn tjatar på sina föräldrar om att de vill ha en hund, andra tjatar om en studsmatta. Det svenska företaget BERG har tillverkat, utvecklat och sålt studsmattor till barn i över 30 år. Med fokus på att ditt barn ska ha kul använder de ny teknik för att skapa hållbara och snygga studsmattor. BERG erbjuder studsmattor i olika former, färger och som stora som små. Låt ditt barn hoppa, volta och imponera på era grannar med en ny studsmatta från BERG!


Hitta familjens nya studsmatta på Jollyroom

Hos oss hittar du ett stort sortiment av studsmattor från BERG som ditt barn kan välja och vraka bland! Här finner du BERGs mest populära modeller som Favorit, Champion och Talent. Vi har dessutom tillbehör till studsmattan som överdrag, skydd och skyddsnät så att även minstingarna kan njuta av den nya leksaken utan fara! Kika i vårt sortiment för att hitta er nya studsmatta om den så är rektangulär och stor eller rund och liten!

Kom ihåg att du har 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år när du handlar på Jollyroom. Missa inte att ta en titt bland vårt stora sortiment av andra uteleksaker och hitta roliga hopprep, färgglada sandleksaker eller praktiska skottkärror till ditt barn!