Crocs

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Crocs barnskor. Crocs grundades 2002 i Colorado, USA. Designen var ursprungligen ämnad för segling men blev snabbt en favorit hos många. Crocs erbjuder funktionella och modeinriktade skor och i deras sortiment finner du barnskor i regnbågens alla färger.

15 träffar.

Crocs – bra skor för små fötter

Med sköna skor för både barn och vuxna har Crocs blivit en stor favorit. Crocs grundades 2002 i Colorado, USA, och var från början tänka att användas vid segling. Tack vare sin bekvämlighet dröjde det inte länge innan skorna var populära även på land! De färgstarka skorna är lätta att känna igen, och om sommarhalvåret är det inte sällan man kan skåda den klassiska Clogs-modellen.

Även om Crocs nog är mest kända för sina Clogs, som kan pimpas och göras personliga med olika Jibbitz-dekorationer, har de också ett brett utbud av andra modeller. Till exempel finns vattentäta skor för härliga lekar i vattenpölar, vinterskor för de kallare årstiderna, söta sandaler till både fest och vardag och regnstövlar i flera härliga färger.

Många av Crocs skor fungerar utmärkt som badskor eftersom de är enkla att tömma på vatten och sand och torkar fort. De är dessutom både lätta och bekväma, samtidigt som de är luktavvisande och har ett avancerat ventilationssystem framtill för att vara behagliga att ha på sig även under riktigt varma sommardagar. Alla skor från Crocs har en ortopediskt utvecklad sula med halkskydd som inte lämnar några märken.

Stort utbud till bra priser

Hos Jollyroom hittar du ett stort utbud av det Crocs har att erbjuda. Vi har en prisgaranti som gör att du kan vara säker på att du hos oss kan handla barnskor online till ett riktigt bra pris. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt storlek, så på de flesta modeller vi säljer hittar du en storleksguide som gör det lättare för dig att hitta rätt storlek på en gång. Crocs är som sagt kända för sina färgglada skor, och utöver modeller i många fina färger finns också skor med fina mönster och motiv från till exempel Frost, Musse Pigg, Star Wars och Bilar, allt för att du ska kunna hitta ditt barns nya favoritskor.