• Elodie-header-1920x700.jpg

Elodie

Letar du efter snygga och högkvalitativa babyprodukter till ditt barn? Elodie är ditt rätta varumärke, känt för att förena det bästa av design med vardagspraktik. Sedan starten i Stockholm 2005 har Elodie tillgodosett behoven hos föräldrar som inte vill kompromissa med stil när deras familjer växer. Upptäck Elodies sortiment av prisbelönta MONDO resevagn, mysiga filtar och babynest, säkra napphållare, rymliga skötväskor och mycket mer som gör föräldraskapet lite enklare och mycket vackrare!

128 träffar.

Vilka är Elodie?

Elodie är inte bara ett namn: det är en värld av stil, komfort och innovation som riktar sig till alla familjer. Märket Elodie har med sin charm och kvalitet erövrat föräldra- och barnhjärtan över hela världen. Genom att kombinera tidlös design med praktisk funktion har Elodie blivit synonymt med premium babyprodukter som skänker glädje för  både föräldrar och barn.

Varumärket Elodie har sitt ursprung på Stockholms charmiga gator och föddes ur en mors hängivenhet och en gnutta kreativ fingertoppskänsla med en strävan efter att blanda stil och praktik för föräldraskapet. Det som började som en liten idé har vuxit till ett favoritmärke för flera familjer!

Upptäck Elodie’s sortiment

För familjer som värdesätter stil och kvalitet lika mycket som funktion, erbjuder Elodie en fantastisk samling av babyprodukter. Deras testvinnande resevagn MONDO revolutionerar hur du reser med de små, med dess smidighet och elegans, älskad av tusentals föräldrar som inte vill kompromissa med stil när de är på språng.

Men det är bara början. De mysiga och skyddande babynesten förvandlar vilken plats som helst till ett tryggt och bekvämt viloområde för din bebis. För att hålla såväl snutte som stil i schack, erbjuder Elodie fantastiska napphållare, som inte bara är praktiska men också en modetillbehör för de små. Mjuka filtar är inte bara för att värma de små kropparna, utan också för att lägga till en touch av Elodies distinkta design till ditt barnrum. Och för matstunderna kan Elodies haklappar - hantera den stökigaste av måltider med lätthet och elegans.

Deras stiliga och rymliga skötväskor ser till att alla dina babyprodukter är organiserade och nära till hands, samtidigt som de tillför en skvätt mode till din vardag. Med plats för allt från blöjor till reservkläder har skötväskorna blivit ett måste för aktiva föräldrar som är ute efter funktionalitet.

Elodie är stolt över att presentera ett brett sortiment av babyprodukter som förenklar föräldraskapet utan att kompromissa med stil och kvalitet. Upptäck sortimentet och se hur Elodie kan införa skönhet och funktionalitet i din familjs liv. Med Elodie blir livet med barn inte bara lättare - det blir mycket vackrare också!