Hot Wheels

Hot Wheels är ett amerikanskt varumärke som grundades år 1968. Företaget tillverkar häftiga bilar, bilbanor, garage och andra roliga tillbehör i fräcka färger och designer. Produkterna passar lika bra för det lekande barnet som för samlaren. Hos Jollyroom har vi ett stort utbud av Hot Wheels populära bilar och bilbanor som bjuder in till otaliga timmar av fartfylld lek!

  •  

    v45 Hot Wheels Logo Connect sets.png

92 träffar.

Klassikern som aldrig går ur tiden

En leksaksbil från det klassiska varumärket Hot Wheels är ett måste för det bilintresserade barnet! Hot Wheels småbilar har tillverkats sedan 1968 och har sen dess varit en storfavorit hos barn över hela världen. Deras bilar finns i många olika bilmärken, modeller och färger. Flera av bilarna är dessutom miniatyrer av riktiga bilar från kända bilmärken. Med Hot Wheels leksaksbilar kan ditt barn leka bilförare och köra bilen i häftiga bilbanor eller på golvet. Bilarna är lätta att leka med och kommer ge ditt barn många roliga timmar av lek!


Hitta ditt barns nya bil från Hot Wheels hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du mängder av bilar, bilbanor och tillbehör från Hot Wheels. Här finner du tåliga leksaksbilar som är roliga att leka med och ser bra ut på hyllan i barnrummet. Hos oss hittar du lekset med bilbanor, bilsamlingar och tillbehör som ett garage för ditt barns alla bilar. Vi har också grävskopor, hjullastare och cementbilar som är roliga att köra runt med i sandlådan!

Kolla in vårt stora leksakssortiment om du är intresserad av fler leksaker. Där hittar du barnböcker, byggsatser och lego, dockor och gosedjur samt mycket mer. Välkommen in!

När du handlar Hot Wheels-bilar och andra leksaker hos oss på Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp. Välkommen!