Hummel

Hummel barnskor hittar du på Jollyroom. Hummel startade redan år 1923 i Tyskland då  man utvecklade den första skon för användning inom fotboll. Sedan dess har företaget utvecklats till att erbjuda både skor och kläder för hela familjen. Hummel tillverkar högkvalitativa, sportiga kläder och skor.

  •  

    v42 hummel logo.png

452 träffar.

Hos Jollyroom hittar du sportiga barnkläder och skor från Hummel

Det är viktigt att barnen har praktiska, funktionella och bekväma kläder, så klart, men det skadar ju inte om de dessutom är snygga! Det har det danska varumärket Hummel haft i åtanke när de designat sina kläder. Hummels barnkläder och skor är ett nöje att ha på sig hela dagen lång, oavsett om det är vinterkläder, sommarkläder, vårkläder eller höstkläder. Hummels snygga kollektioner följer säsongerna och lever upp till alla de krav du som förälder kan tänkas ha på hållbarhet, bekvämlighet, vattenpelare och solskyddsfaktor, allt för att ditt barn ska ha optimala kläder för alla väder.

Hummel har funnits på marknaden sedan 1923 och har gjort sig ett stort namn inom träningskläder och sportskor. Hummels kläder är kända för sin funktionalitet, karaktäristiska vinklar och fina färger. Allt detta gör Hummel till det perfekta valet för de riktigt energiska barnen, oavsett om de håller på med organiserad sport eller bara älskar att leka och springa!

Jollyroom älskar Hummel

Här på Jollyroom älskar vi Hummel, vilket är lätt att se i vårt stora utbud! I vårt sortiment hittar du massor av Hummels fina barnkläder, allt från Hummels klassiska träningskläder, varma bodys och vinterjackor till baddräkter, bikinis och badbyxor som passar perfekt för en dag på stranden!

Vi har dessutom ett brett utbud av högfunktionella och bekväma barnskor från Hummel. Vi har snygga sneakers, sportiga sandaler och fina fritidsskor. Hos oss hittar du skor för varje säsong!

När du handlar barnkläder online hos Jollyroom får du alltid bästa pris-garanti. Så när du handlar skor och kläder från Hummel hos oss kan du alltid känna dig säker på att du gör det till ett riktigt bra pris.