16 träffar

Barnens gula små favoriter

Minioner är de gula små varelserna som har tagit både stora och små med storm. Deras roliga upptåg, söta utseende och konstiga språk är goda anledningar till varför de är så omtyckta.  

Minionerna älskar söta frukter och är alltid trogna, men kanske inte alltid de bästa, följeslagare till sina ondskefulla härskare. I filmen Minioner får vi chansen att lära känna Kevin, Bob och Stuart, tre hjältemodiga figurer som tar sig ut på en actionfylld resa för att hitta en ny härskare att följa. Under resans gång hamnar de tre små minionerna i en massa olika knipor och träffar på flera roliga karaktärer.

Minionerna har invaderat Jollyoom

Vi på Jollyroom har såklart inte kunnat undgå dessa varelser och har fyllt på lagret med en massa skojiga Minions-leksaker. Här finner du roliga Minions-gosedjur, barngitarrer, keyboards, instrumentset och dockor av roliga karaktärer från både filmerna Minioner och Dumma Mig. Letar du efter inredning till barnrummet kan du här hitta fina inredningsdetaljer som kommer få vilket Minionerfan som helst att tappa hakan. Med roliga klistermärken på Minionerna Kevin, Bob och Stuart kan du få det att se ut som om de står och kollar in genom fönstret, något som alla barn kommer att ha kul åt.

Här finns något för musikälskaren också

I vårt sortiment av Minionerna finns coola hörlurar och högtalare som barnen kan lyssna på musik med. Flera av våra högtalare har en smidig bluetooth-funktion som gör att du enkelt kan spela upp musik och andra ljud genom högtalarna, helt utan att behöva använda sladd.

Hitta alla dina minioner-produkter här på Jollyroom. Vi ser till så du alltid blir nöjd med ditt köp genom att erbjuda nätets lägsta priser och öppet köp på 365 dagar. Skulle du inte vara nöjd kan du enkelt och smidigt bara skicka tillbaka varan. 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen