Minioner

Följ med Kevin, Bob, Stuart och de andra karaktärerna från Minioner på actionfyllda och spännande äventyr! Här kan du förvandla barnrummet eller barnens lekstund till något utöver det vanliga med häftiga superskurkar och roliga minioner! Hos oss på Jollyroom finns ett brett utbud av barn- och babyprodukter med motiv från Minions med allt från leksaker och kläder till inredning och skolartiklar.

16 träffar.

Barnens gula små favoriter

Minioner är de gula små varelserna som har tagit både stora och små med storm. Deras roliga upptåg, söta utseende och konstiga språk är goda anledningar till varför de är så omtyckta.  

Minionerna älskar söta frukter och är alltid trogna, men kanske inte alltid de bästa, följeslagare till sina ondskefulla härskare. I filmen Minioner får vi chansen att lära känna Kevin, Bob och Stuart, tre hjältemodiga figurer som tar sig ut på en actionfylld resa för att hitta en ny härskare att följa. Under resans gång hamnar de tre små minionerna i en massa olika knipor och träffar på flera roliga karaktärer.

Minionerna har invaderat Jollyoom

Vi på Jollyroom har såklart inte kunnat undgå dessa varelser och har fyllt på lagret med en massa skojiga Minions-leksaker. Här finner du roliga Minions-gosedjur, barngitarrer, keyboards, instrumentset och dockor av roliga karaktärer från både filmerna Minioner och Dumma Mig. Letar du efter inredning till barnrummet kan du här hitta fina inredningsdetaljer som kommer få vilket Minionerfan som helst att tappa hakan. Med roliga klistermärken på Minionerna Kevin, Bob och Stuart kan du få det att se ut som om de står och kollar in genom fönstret, något som alla barn kommer att ha kul åt.

Här finns något för musikälskaren också

I vårt sortiment av Minionerna finns coola hörlurar och högtalare som barnen kan lyssna på musik med. Flera av våra högtalare har en smidig bluetooth-funktion som gör att du enkelt kan spela upp musik och andra ljud genom högtalarna, helt utan att behöva använda sladd.

Hitta alla dina minioner-produkter här på Jollyroom. Vi ser till så du alltid blir nöjd med ditt köp genom att erbjuda låga priser och öppet köp på 365 dagar. Skulle du inte vara nöjd kan du enkelt och smidigt bara skicka tillbaka varan.