Monster High

Monster High lanserades av Mattel år 2010 och är inspirerat av läskiga karaktärer från kända skräckfilmer. Hos oss på Jollyroom hittar ni inte bara ett stort utbud av de populära dockorna från Monster High utan också allt från pyssel och maskeradkläder till kalasprylar och resväskor. Vågar ni följa med till den mörka sidan och in i Monster Highs spännande värld?

Monster High - för modeintresserade och lekfulla barn

Om du har ett barn i skolåldern känner du säkerligen igen Monster High. Med inspiration av skräckfilmer som Dracula och Frankenstein är Monster High-dockan inte som den vanliga leksaksdockan. Alla dockor är ett monster eller en zombie, med färgglada och modemedvetna kläder och tillbehör. Bakom Monster High-dockorna står företaget Matell, som också är skaparen av den världskända Barbiedockan! Låt även ditt barn uppleva en skräckblandad förtjusning tillsammans med Monster High!
 

Jollyroom har Monster High-dockorna för ditt barn

Här på Jollyroom finner du de unika och populära dockorna från Monster High med tillhörande leksakset som ditt barn önskar sig! Hos oss hittar du den populära dockan Draculaura, men även andra roliga barnleksaker. På Jollyroom har vi mängder av dockor, gosedjur och dockhus. Vi har leksaker i alla kategorier för barn i alla åldrar som levereras från välkända varumärken som LEGO, BRIO och Disney Frozen.

Glöm inte att du alltid har 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år när du handlar på Jollyroom. Ta en titt i vårt stora leksakssortiment och hitta ditt barns nya favorit!