Nerf

Den populära leksaken Nerf Gun är älskad av både stora och små. Här finns häftiga leksakspistoler, vattenpistoler, blasters och tillbehör. Välj bland populära leksaksvapen från serier som Nerf Elite, N-Strike, Ultra och Fortnite.

72 träffar.

Häftiga leksakspistoler från oslagbara Nerf

Har du en liten hemlig agent eller actionhjälte där hemma som älskar häftiga och spännande lekar med sina kompisar? Det är ingen hemlighet att barn i en viss ålder har lite mer actionfyllda preferenser när det gäller leksaker. Vattenpistoler är ett självklart inslag på sommaren, klassiska knallpulverpistoler likaså, men många vill slå på stort och köpa avancerade leksaksgevär och blasters av alla slag. För dessa actionhjältar är ett leksaksvapen från Nerf drömmen!

Nerf Guns grundades 1969 i USA och tillverkar jättecoola leksakspistoler, leksakspilbågar, leksaksarmborst och massor av annat som passar de actionglada knattarna. Alla Nerfs leksaksvapen avfyrar "Nerf Foam", vilket är ett skumgummiliknande material, så det är ingen risk att man skadar sig själv eller andra när man får in en lyckad träff. Det är ju bara på lek!

Hitta allt från Nerf i Jollyrooms stora sortiment

Hos oss på Jollyroom hittar du massvis av Nerfs häftiga leksaksvapen. Har du en liten actionhjälte som är ute efter ett leksaksarmborst eller en pilbåge kan vi stå till tjänst, liksom med alla andra typer av roliga leksaksvapen. Självklart kan vi också erbjuda extra ammunition och andra tillbehör till ditt barns leksaksvapen från Nerf. Skulle du ha några frågor om någon av produkterna står vår kunniga och supereffektiva kundserviceavdelning redo att besvara dem!