• Nuna-header-1920x700.jpg

Nuna

Utforska världen med ditt barn i stil och komfort med Nunas premiumsortiment av barnvagnar och bärselar som är utformade för den moderna familjen. Deras innovativa barnvagnar är utformade för att passa din livsstil, oavsett om du navigerar i stadsdjungeln eller promenerar genom parken. Säkerhet och trygghet är av största vikt med Nunas ledande bilbarnstolar, omsorgsfullt konstruerade för att hålla ditt barn skyddad under varje resa. För de stunder då du behöver ha händerna fria erbjuder Nunas ergonomiska bärselar komfort och närhet och när det är dags att luta sig tillbaka och koppla av ger Nuna babysitters den perfekta blandningen av funktionalitet och lyx. Lita på att Nuna följer med dig på varje steg av din familjs äventyr.

  • Nuna-banner 815x550-red-dot-award.jpg

    Vinnare av Red Dot Award

    Nunas produkter utmärker sig med att göra mindre till mer – fullmatade med fantastiska funktioner och finesser. Nunas produkter utmärker sig med att göra mindre till mer – fullmatade med fantastiska funktioner och finesser.

  • Nuna-banner 815x550-greenguard.jpg

    GREENGUARD GOLD-certifierad

    Många Nunaprodukter möter kraven för GREENGUARD GOLD-certifiering. Det innebär att produkterna har genomgått grundliga tester och certifieringar för att möta högt ställda utsläppsnormer för över 360 flyktiga organiska ämnen (VOC) och kemiska utsläpp. Färre luftföroreningar inomhus, mindre risk för exponering av kemikalier, och en mer hälsosam miljö för babyn.

50 träffar.