Paw Patrol

Serien Paw Patrol är en favorit hos barn i alla åldrar. Vi har allt från figurer till kläder med valparna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma. Bläddra bland väskor, leksaker, gosedjur och mycket mer från Tasspatrullen.

  • v44 Paw Patrol Logo.png

135 träffar.

Barnens nya fyrfotade hjältar

Paw Patrol är den populära tv-serien som alla barn älskar att titta på. Serien handlar om ett gäng hjältemodiga räddningsvalpar som åker ut på spännande räddningsuppdrag i sin hemstad Äventyrsbukten. Tillsammans med sin teknikintresserade tränare Ryder, ser räddningsvalparna Marshall, Rocky, Chase, Rubber, Zuma, Skye, Everest och Tracker till att hjälpa stadens invånare när de är i nöd. Tasspatrullen gänget gör inte skillnad på sina uppdrag och kan likaväl hjälpa en katt ner för trädet som de kan fixa till ett urspårat tåg. Serien är skapad för att lära barnen mer om vad gemenskap är, träna dem i sociala färdigheter och förbättra deras sätt att lösa problem.

Hitta ditt barns favorit från Paw Patrol hos oss på Jollyroom

Funderar du på att inreda barnrummet i sann Paw Patrol-anda eller letar du efter den perfekta ”pup pack” till ditt barn – vad du än är ute efter kommer du garanterat att hitta det här på Jollyroom. Vi har ett stort utbud av häftiga barnsängar och bäddset med hela Paw Patrol-gänget, mysiga sänglampor, förvaringshyllor, fåtöljer, sköna kuddar och en massa andra coola inredningsdetaljer med valparna från Paw Patrol. Om du inte är ute efter inredning, kan du istället kolla in vårt sortiment av Paw Patrol-leksaker, bilstolar, hörlurar, ryggsäckar samt utbudet av kläder och skor med fina tryck av Paw Patrol-gänget.

Leksaker som passar både stora och små

Är du ute efter en födelsedagspresent till ett riktigt Paw Patrol-fan, hittar du hos oss ett stort sortiment av leksaker som passar både stora och små beundrare. Upptäck roliga leksaker som det välkända utkikstornet, bilarna som Paw Patrol-valparna åker ut på uppdrag i samt gosedjuret Ryder. Här finns garanterat allt en riktig Tasspatrullen-fantast behöver för en rolig lekstund!

Hos oss kan du alltid vara säker på att du hittar dina Paw Patrol-produkter till ett lågt pris. Skulle du inte vara nöjd, erbjuder vi alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar.