Pax

Hos oss på Jollyroom hittar du barnskor från Pax. Pax barnskor är ett svenskt varumärke som i över 80 år tillverkat och utvecklat skor för barn i olika åldrar. Därför kan du som köper Pax lita på skor som håller hög kvalitet, komfort och funktionalitet. Dessutom arbetar Pax enligt en Code of Conduct där miljö och etik utgör en mycket viktig del i företagets arbete. Köp barnskor med både stil och funktion i ett! 

17 träffar.

Pax – de perfekta första skorna för små fötter

Pax är ett välkänt svenskt skomärke som har tillverkat kvalitetssäkra barnskor sedan 1929. Med sitt slitstarka material och sin anatomiskt uppbyggda passform är Pax perfekta för barn i alla åldrar och har blivit ett populärt inslag i många barnfamiljer. Skorna är ultimata för aktiva barn då de håller för roliga lekar i alla väder och sitter ordentligt på foten när ditt barn springer omkring. För yngre barn har Pax sina populära lära-gå-skor som har suttit på många fötter vid deras första steg. De är utformade för att ge stöd, öka stabilitet och vara bekväm på små fötter.


Hitta ditt barns nya skor här hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du ett stort sortiment av skor från Pax. Här finner du bekväma sandaler för varma sommardagar och tåliga gummistövlar för dagar ute i regnpölar. Vi har dessutom varma vinterskor och kängor till ditt barn samt smarta lära-gå-skor till minstingen. Alla skor är designade för att vara slitstarka nog att använda i alla väder och enkla att ta på och av. Hitta ditt barns nya favoritskor i alla möjliga färger, mönster och modeller!

När du handlar skor hos oss på Jollyroom kan du vara säker på att du köper dem till ett förmånligt pris. Dessutom har du alltid 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp. Välkommen in!