Petit Bateau

Petit Bateau kläder för barn och baby hittar du på Jollyroom. Franska Petit Bateau grundades år 1893. De designar bland annat klänningar, T-shirts, leggings och mössor - för alla som gillar mjuk och härlig kvalitet och snygg, stilren design. Petit Bateaus varumärke har blivit en ikon bland underklädes- och T-shirt-märken över hela världen. Kläderna är gjorda av mjukaste bomull, med finaste snitt och passar bra året om. I sortimentet finns bland annat T-shirts, leggings, klänningar och mössor.

Fransk design när den är som bäst

Petit Bateau är ett välkänt franskt varumärke som i över 120 år har tillverkat bomullsplagg för både barn och vuxna. Deras tidlösa design och mjuka material har gjort dem populära inte bara i Frankrike utan också internationellt. Namnet Petit Bateau betyder ”liten båt” och frasen kommer från en gammal fransk barnvisa. Petit Bateaus kläder är tillverkade av högkvalitativ bomull och designade med stor omsorg. Deras barnkläder är slitstarka och klarar av de allra vildaste lekarna. Petit Bateaus barnkläder är mjuka och sköna att ha på sig och gjorda för att ditt barn ska kunna leka och ha kul, helt utan begränsning av sina kläder. Enligt Petit Bateau förtjänar alla att må bra i det man har på sig och den andan genomsyrar alla Petit Bateaus kollektioner.


Hitta allt ditt barn behöver från Petit Bateau på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du en massa fina kläder från Petit Bateau populära kollektioner. Här hittar du barnkläder i trendiga färger och fina tryck. Bläddra bland flera söta pyjamasar, T-shirts, underkläder och gosiga bodys till de allra minsta. Alla kläder är tillverkade i mjukaste bomull och har fiffiga detaljer som både du och ditt barn kommer uppskatta.

När du handlar kläder från Petit Bateau på Jollyroom kan du alltid vara säker på att du får dem till ett riktigt bra pris. På Jollyroom har du 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Ta en titt och hitta något för just ditt barn!

Välkommen!