Roxy

Sköna och fina barnkläder från Roxy

Bakom varumärket Roxy står ett annat märke som du säkert känner igen, nämligen Quicksilver! Quicksilver är ett populärt klädmärke som kännetecknas av sin unika stil och höga kvalitet samt långa historia inom klädbranschen. När du väljer barnkläder från Roxy kan du därför känna dig trygg med att du får valuta för pengarna! Roxys kläder till barn är fina med sina härliga färger och mönster samtidigt som de är bekväma och praktiska att leka i.


Hitta kläder och skor från Roxy på Jollyroom

Vi på Jollyroom tycker att barnkläder ska vara bekväma och av hög kvalitet så att ditt barn kan springa, hoppa och leka utan att hindras av sina kläder. Hos oss finner du därför ett stort sortiment av barnkläder från Roxy! Vi har tjocktröjor, t-shirts, badkläder, byxor, mössor och en mängd av andra Roxy-produkter.

Letar du efter något mer till ditt barn? I vårt stora barn- och babysortiment har vi allt från leksaker och cyklar till kläder och skor. När du handlar hos oss på Jollyroom får du alltid 365 dagars öppet köp! Välkommen in och hitta ditt barns nya favoritkläder!