Schleich

På Jollyroom hittar du figurer och miniatyrer från det tyska anrika varumärket Schleich. Schleich är mest kända för sina leksakdjur som är naturtrogna och av bästa kvalitet, inte konstigt att Schleich älskas av barn världen över. Hos oss på Jollyroom hittar du alla djur du behöver för att samla ihop till din egen bondgård, ett fanstastisk stall med hästar av alla möjliga raser eller varför inte ett zoo?

  •  

    v47 Schleich Logo.png

214 träffar.

Populära inslag i barnrummet sen 1953

Låt ditt barns fantasi flöda under lekstunden tillsammans med Schleichs roliga figurer. Schleich är ett tyskt leksaksföretag som sedan 1953 har tillverkat populära figurer utformade som djur och människor. Med Schleichs leksaksfigurer kan ditt barn fantisera om att de är en djurskötare, bonde med en bondgård eller en ryttare med hästar att ta hand om. Bara ditt barns fantasi sätter gränser. Schleichs hästar är speciellt populära med sina verklighetstrogna utseenden och fina tillbehör. Schleich har även andra djurfigurer som krokodiler, hundar, katter, kor, tjurar, lejon och många fler. Ditt barn kommer ha mycket roligt tillsammans med figurerna från Schleich!  


Hitta massa lekset från Schleich på Jollyroom

Här på Jollyroom finner du många leksaker från Schleich ur deras populära serier. Här hittar du bondgårdar med djur, redskap, mat till djuren och människor som tar hand om allt. Du hittar även sjöjungfrur, veterinärer, djurskötare, hästtransporter, enhörningar och många fler roliga lekset samt figurer som ditt barn kan leka med. Vissa figurer har till och med fria leder för att man ska kunna röra på deras armar och huvud.

Här på Jollyroom hittar du alltid leksaker från Schleich till nätets lägsta priser. Du får dessutom alltid 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp när du handlar hos oss. Välkommen in!