Sorel

Jollyroom erbjuder ett utbud av varma och väl fodrade vinterkängor från varumärket Sorel. Kängorna är rejäla och tåliga för långa dagar med aktivitet. Färgerna är diskreta men de fina detaljerna med fodret som sticker upp gör de iögonfallande. Materialet är slitstarkt och hållbart för alla väderslag. 

18 träffar.

Varma barnskor för de kalla vintermånaderna

Under vinterhalvåret är ett par ordentliga kängor eller stövlar de bästa vinterskorna för ditt barn. Skomärket Sorel har sitt ursprung i Ontario, Kanada och kan ett och annat om att tillverka rejäla skor anpassade för kyligare väder. Sorel är världskända för sina varma och sköna vinterskor och har sedan 1962 används flitigt av både barn och vuxna i kallare terränger. Både Sorels kängor och stövlar är gjorda av högkvalitativt material och är sköna för barnen att ha på sig under de kalla vintermånaderna.


Hitta ett par sköna vinterkängor från Sorel till barnen

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort sortiment av skor till barn från Sorel. Här hittar du definitivt ett par rejäla vinterkängor eller vinterstövlar. Skorna är gjorda av slitstarkt läder, värmande filt och bomull. Det yttersta skalet på skon är ett skyddande och vattentätt membran som både andas och håller fukten ute. Med ett par skor från Sorel på barnens fötter behöver du inte längre oroa dig för att hen ska frysa eller känna sig obekväm. Vinterkängorna är ordentligt isolerade och står bra mot kyla och fukt. Hitta barnens nya favorit i vårt stora sortiment av vinterskorna från Sorel här på Jollyroom.

Välkommen!