• STOKKE-banner-1920x700-Sleepi.jpg

Stokke Sleepi

Upptäck Stokke Sleepi – den flexibla sängen som växer med ditt barn, från spjälsäng eller minispjälsäng till nyfödd, till barn- eller juniorsäng för barn upp till 10 års ålder! Detta görs tillsammans med de smidiga ombyggnadskiten. Här hittar du paketlösningar samt separata spjälsängar och förlängningar, men också andra tillbehör som dra-på-lakan, skyddslakan, spjälskydd, sänghimlar och sänghimmelstångar,
24 träffar.

Mer om Stokke Sleepi 

Stokke® Sleepi™ Spjälsäng och Minispjälsäng är den perfekta första sängen till ditt barn!

Den mjuka ovala formen skapar en nästliknande känsla för ditt barn. Tillverkad i bok och en tidlös design som passar in i de flesta barnrum. Sängbotten kan höjdjusteras efter behov. Utrustad med fyra sväng- och låsbara hjul för en smidig förflyttning mellan olika rum.

När ditt barn kommer in i det nyfikna klätterstadiet kan du ta bort ena sidan av sängen för enklare åtkomst, så att din bebis känner sig mer fri och självständig.

Stokke® Sleepi™ Spjälsäng växer i takt med ditt barn. Montera separata förlängningar för att expandera sängen, gå från en spjälsäng till en juniorsäng. Sängen går att förvandla till fyra olika sängar, anpassade för just ditt barns behov och utveckling!