• STOKKE-banner-1920x700-Xplory.jpg

Stokke Xplory

Upptäck Stokke Xplory – den lyxiga barnvagnen med en unik design! Vagnen är mångsidig och kan användas som en sittvagn där man kan fälla ner ryggstödet till en liggvagn och använda tillsammans med en liggdel. Man kan också användas den som en duovagn tillsammans med Axkid Modlukid Babyskydd .
17 träffar.

 

Mer om Stokke Xplory

Stokke® Xplory® X är den perfekta vagnen för medvetna föräldrar som bara vill ha det bästa för sitt barn utan att tumma på säkerhet, kvalitet eller elegans. Med sin unika design för den dig och ditt barn närmare varandra. Xplory® X går att använda för nyfödda och barn till till 22 kg.

Xplory® X är enkel att manövrera och är utrustad med svängbara hjul. Den är testad och godkänd för säkerhet och kvalitet. Den vändbara och skyddande sittdelen har olika lägen för vila, sömn och ger god komfort under hela åkturen. Xplory® X är en vagn som växer med ditt barn och kan användas som sittvagn, liggvagn och duovagn. Den är kompatibel med babyskydd och går att använda direkt från födseln, byt ut de olika delarna mot en ligg- eller en sittdel och anpassa den utefter ditt barn. Liggdelen (säljes separat) är utformad med mjuka och vadderande tyger som skapar en mysig och ombonad känsla för små passagerare.

- Skyddande sits med mjuk vaddering
- Bekväm fempunktssele, enkel justering
- Smarta reflexdetaljer för ökad synlighet i mörker
- Mottagliga bromsar med snabb respons