BabyBjörn Tallrik Och Skedar Rosa
BabyBjörn Tallrik Och Skedar Rosa
BabyBjörn Tallrik Och Skedar Rosa

BabyBjörn Tallrik Och Skedar Rosa

Alltid lågt pris!
169 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

Babybjörn Tallrik och Skedar är ett set med en tallrik och två skedar som gör det lätt för barnet att äta själv. Tallrikens treklöverform hjälper barnet att tippa upp mat på skeden. Skedarna är anpassad efter tallrikens form och fungerar både till höger och vänster hand.

Tallriken har en smart gummilist som förhindrar att den glider på underlaget. Kanten är formad så att det är svårt för små händer att greppa och slänga iväg tallriken. Skedarna har ett kort handtag som är lätt för barn att greppa. Utformade så att de lätt ska få upp maten på skeden. Tål maskindisk och kan värmas i micro.

Färg: Rosa.
Art: 109425

Videoklipp

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »