BabyBjörn Skedar 2-pack Rosa/Lila
BabyBjörn Skedar 2-pack Rosa/Lila
BabyBjörn Skedar 2-pack Rosa/Lila

BabyBjörn Skedar 2-pack Rosa/Lila

Alltid lågt pris!
109 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BabyBjörn Skedar 2-pack är ett två-pack med skedar som är utformade så att barnet tidigt ska kunna äta själv. Kort handtag som är lätt att greppa för små händer. Anpassad efter Babybjörns Tallrik och formad så att barnet enkelt ska få upp maten på skeden. Eftersom barn gärna växlar hand fram tills de är ungefär tre år passar skeden både höger och vänster hand. Barnets hand glider inte för långt ner på skeden tack vare en stoppande ring längst ner på skaftet.

-Tål att maskindiskas. Undvik att placera den nära diskmaskinens värmelement.
-Kan användas i mikrovågsugn på låg värme, max 90 grader.

Material: Polypropen och termoplastisk elastomer. PVC-fri och innehåller ej bisfenol, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är återvinningsbar.

Färg: Rosa/Lila.
Art: 403643

Videoklipp

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »