NUK Matvärmare Thermo Rapid

NUK Matvärmare Thermo Rapid

Alltid lågt pris!
399 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

NUK Matvärmare Thermo Rapid är en praktisk och snabb matvärmare med automatisk uppvärmningsfunktion för nappflaskor och barnmatsburkar.
Flaskor och barnmatsburkar värms upp med jämn temperatur genom att använda ånga. Uppvärmningen tar endast 3 till 4 minuter. En enkel tabell visar hur mycket vatten som behövs för olika mängder mjölk eller fruktpuré så att rätt temperatur uppnås.

Lätt att använda:
Häll i vattnet och tryck på knappen. Värmaren stängs av automatiskt så snart uppvärmningsprocessen är klar, vilket visas av att en röd lampa tänds. Barnmatsburkarna kan tas ur snabbt och enkelt tack vare den praktiska inbyggda korgen, utan att man kommer i kontakt med den heta ångan.

Matvärmaren är smidig att ha med sig och perfekt att ta med sig på utflykten eller på resan. Den är enkel att rengöra och sparar in både utrymme och energi.

Passar alla standardflaskor och barnmatsburkar.
Art: 125320

Varumärke

NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

Se mer från NUK »