Fri frakt
Twistshake 6-i-1 Matberedare, Svart
Twistshake 6-i-1 Matberedare, Svart

Twistshake 6-i-1 Matberedare, Svart

1 269 kr
3 KVAR Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

En multifunktionell matberedare från Twistshake. Med sina 6-i-1-funktioner kommer den här matberedaren bli din bästa vän i köket! Matberedaren är enkel att använda och rengöra. Du kan tillaga flera olika maträtter samtidigt och det är lätt att ställa in rätt och jämn temperatur för varje ändamål. Laga naturlig och näringsrika måltider till ditt barn – varje dag!

Matberedaren har 6 olika funktioner i en maskin! Du kan ånga, värma upp, hålla värmen, mixa, sterilisera och maskinen har dessutom en självrengörande funktion. Med hjälp av matberedaren sparar du både tid och plats i köket!

- Ånga mat
- Sterilisera nappflaskor och nappar
- Mixa frukt och grönt
- Enkel att använda – tydlig display
Art: 10008824

Information

Djup (cm) 27,7
Höjd (cm) 17,9
Längd (cm) 31,4

Varumärke

Twistshake

De nya nappflaskorna är här! Twistshake har tagit fram en serie flaskor och smidiga portionsburkar som gör det enklare att förbereda och utföra matningsstunden. Barnets välmående kommer i första hand, designen på flaskorna är gjorda så att det inte bildas några klumpar i vällingen, lindrar kolik, plus att produkterna är lätta att rengöra efteråt. Twistshake har tagit fram produkterna efter föräldrars önskemål och behov. I Jollyrooms sortiment hittar du både flaskor och portionsburkar i många härliga färger. 

Se mer från Twistshake »