-10%
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå
Twistshake Paket, Grön/Blå

Twistshake Paket, Grön/Blå

649 kr 724 kr Du sparar: 75 kr (-10%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett Twistshakepaket som förenklar måltiderna därhemma. I det här paketet får du en servis bestående av en nappflaska, en djup tallrik, en delad tallrik, ett set med bestick, två haklappar och ett bordsunderlägg.

Nappflaskan Anti Colic fungerar perfekt att använda ihop med amning. I varje shake ingår en praktisk pulverbehållare så att du kan förbereda måltiderna hemma. Det ingår även ett mixernät som förhindrar att det bildas klumpar. Det unika anti-kolik-systemet TwistFlow hjälper till att motverka kolik och bidra till ett jämnt sugflöde.

Den djupa tallriken och den delade tallriken kommer med smarta lock som förvandlar tallrikarna till matlådor för enkel förvaring. Du skruvar enkelt på tallriken på det smarta och medföljande bordsunderlägget. Underlägget passar till alla tallrikar från Twistshake.

Besticken som du får med har korta skaft som är perfekta för små barnhänder. Besticken har greppvänlig yta och en kant nedtill som gör att de inte glider ner i maten. Haklapparna är justerbara vid halsringningen vilket gör att du enkelt kan hitta en perfekt passform till just din bebis.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903894

Varumärke

Twistshake

De nya nappflaskorna är här! Twistshake har tagit fram en serie flaskor och smidiga portionsburkar som gör det enklare att förbereda och utföra matningsstunden. Barnets välmående kommer i första hand, designen på flaskorna är gjorda så att det inte bildas några klumpar i vällingen, lindrar kolik, plus att produkterna är lätta att rengöra efteråt. Twistshake har tagit fram produkterna efter föräldrars önskemål och behov. I Jollyrooms sortiment hittar du både flaskor och portionsburkar i många härliga färger. 

Se mer från Twistshake »