Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit
Twistshake Paket, Svart/Vit

Beskrivning

Ett Twistshakepaket som förenklar måltiderna därhemma. I det här paketet får du en servis bestående av en pipmugg, en djup tallrik, en delad tallrik, ett set med bestick, två haklappar och ett bordsunderlägg.

Mini Cup är en spillfri pipmugg med handtag. Pipmuggen har en mjuk pipa som är skonsam mot tandköttet.

Den djupa tallriken och den delade tallriken kommer med smarta lock som förvandlar tallrikarna till matlådor för enkel förvaring. Du skruvar enkelt på tallriken på det smarta och medföljande bordsunderlägget. Underlägget passar till alla tallrikar från Twistshake.

Besticken som du får med har korta skaft som är perfekta för små barnhänder. Besticken har greppvänlig yta och en kant nedtill som gör att de inte glider ner i maten. Haklapparna är justerbara vid halsringningen vilket gör att du enkelt kan hitta en perfekt passform till just din bebis.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903893

Varumärke

Twistshake

De nya nappflaskorna är här! Twistshake har tagit fram en serie flaskor och smidiga portionsburkar som gör det enklare att förbereda och utföra matningsstunden. Barnets välmående kommer i första hand, designen på flaskorna är gjorda så att det inte bildas några klumpar i vällingen, lindrar kolik, plus att produkterna är lätta att rengöra efteråt. Twistshake har tagit fram produkterna efter föräldrars önskemål och behov. I Jollyrooms sortiment hittar du både flaskor och portionsburkar i många härliga färger. 

Se mer från Twistshake »

Omdömen

Trustpilot