Babygungor

Här kan du hitta en rolig och säker babygunga som garanterat förgyller ditt barns lekstund. I vårt sortiment finns babygungor i en mängd olika lösningar och snygga modeller för både inomhus- och utomhusbruk. Välj mellan sköna och fräcka babygungor från älskade varumärken som Woodlii, Hörby Bruk, Plasto och BigJigs!
8 träffar.

Bra och säkra babygungor till de allra minsta
Alla som har en baby i huset vet att en babysitter är en populär möbel – både för barnet och för föräldrarna. Med en babysitter kan barnet slappna av, sova och bli underhållen av rörelsen medan de vuxna får lite tid över till annat.

En annan variant av babysittern är babygungan. En babygunga har samma grundfunktion men skiljer sig i design. Många babygungor är till exempel elektroniska och erbjuder olika swingmönster och gunghastigheter samt vibrationer och musik eller lugnande ljud som hjälper barnet att somna. Produkterna är älskade av alla bebisar och kommer garanterat bli en favorit i hemmet. Så om du vill underlätta för både dig själv och ditt barn – köp en babygunga!   


Både analoga och elektroniska babygungor på Jollyroom
Här på Jollyroom har vi naturligtvis massvis av fina babygungor i många olika modeller. Gemensamt för dem alla är att de är bekväma för barnet att sitta i, perfekta platsen för en vilostund och utmärkt för de vuxna som behöver några minuter över till annat – och inte minst att de levereras av bra märken du kan lita på, som Graco, Joie, Fisher-Price och Beemoo

Glöm inte att ta en titt på allt annat i vårt babysortiment också. Här hittar du allt från klassiska gungor och nappar till bärsjalar och skötbord!